Spor Yönetimi Zirvesi

Nişantaşı Üniversitesi, Türkiye’de sporun geleceğinin konuşulacağı bir etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destekleme Programı 2018/1 kapsamında desteklenen Spor Yönetimi Zirvesi, 25 Aralık 2018’de Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Kampüs’te gerçekleşecek. Spor Endüstrisinde Pazarlama, Dijital Çağda Spor Medyası, Türkiye'de Spor Yönetimi gibi birçok panel aracılığıyla spor endüstrisinin masaya yatırılacağı konferansa birçok ünlü konuşmacının yanında sporcular, spor profesyonelleri, spor sektörü çalışanları, eğitim kurumları ve akademisyenler katılım gösterecek.

Detaylı bilgi ve kayıt için: http://sporyonetimizirvesi.nisantasi.edu.tr/

Etkinlik Tarihi: 25.12.2018