Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan ile Kulüp Altyapı Gelişmeleri ve Yönetim Faaliyetleri Hakkında Keyifli Bir Sohbet Gerçekleştirdik.

Nişantaşı Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu müdürümüz sayın Doç.Dr. Umut Davut Başoğlu'nun destekleri ve Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü Öğr.Üyesi Damla İlerialkan hocamızın aracılığı ile, 18 Mart tarihinde, öğrencilerimizden Furkan Kurtbaş ve Emirhan Gürsoy, Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü yönetim üyesi Sayın Fırat Fidan ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdiler.  Kartal'da bulunan Fidan Plaza'da gerçekleştirilen röportajda sayın Fidan'a Beşiktaş Spor Kulübü altyapısında ki gelişmeleri ve yönetimsel faaliyetleri hakkında sorular yöneltilere kendisinden önemli yanıtlar aldık. Sayın Fırat Fidan başta olmak üzere Beşiktaş Kulübüne, misafirperverliğinden dolayı, Nişantaşı Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Radyo, Sinema ve Televizyon bölümleri olarak çok teşekkür ederiz.

Yayın Tarihi: 25.03.2021 - 05:46:27