İBB İstanbul Spor AŞ. “Temel Hareket Eğitimi” Eğitmen Eğitimi

26-27 Eylül 2020 tarihlerinde Nişantaşı Üniversitesi BESYO Müdürü Doç. Dr. Umut Davut BAŞOĞLU tarafından İBB İstanbul Spor AŞ. Bünyesinde çalışan antrenörlere Temel Hareket Eğitimi Eğitmen Eğitimi verildi. Eğitime çocuklara temel hareket eğitimleri veren 80 antrenör katıldı. Bu çalışmaların ergenlik dönemine geçişe kadar çok önemli bir dönemin altyapısını oluşturduğunu vurgulayan Doç. Dr. Umut Davut BAŞOĞLU dünyada temel hareket eğitimi üzerine çok ciddi çalışmalar yapıldığını belirtti. Bu eğitim sonunda İBB İstanbul Spor AŞ’nin içerisinde 3-6 yaş arası çocuklara eğitim modülü açılmış ve böylece çocuklarımızın gelişiminde önemli rol oynayan antrenörlerin eğitim kaliteleri yükselmiştir.

Yayın Tarihi: 11.01.2021 - 10:48:49