Nişantaşı Üniversitesi Besyo ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Performans Ölçümleri

11.09.2020 tarihinde Nişantaşı Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Türker BIYIKLI tarafından gerçekleştirilen Performans ölçümleri İBBSK Olimpiyat ve Dünya şampiyonu sporcularına başarılı bir şekilde uygulandı. Ölçümlerde Öğr. Gör. Abdurrahman BOYACI, Arş. Gör. Ali TOLALI, Athletic House Academy Eğitim Direktörü Halim ÖZ ile ekibi ve öğrencilerimiz yer aldı. Aynı zamanda teori ve uygulamayı birleştiren kurum mottosuyla yetiştirdiğimiz öğrencilerimiz bu sayede öğrendikleri bilgileri de sahada pratiğe dökerek mezun olduklarında bir adım önde olma yolunda kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar. Bunun yanı sıra sporcuların branşlarına özgü hazırlanan test bataryalarında fiziksel ve fizyolojik durumlarını ölçümleyerek rapor edildi.

Yayın Tarihi: 11.01.2021 - 10:43:54