Nişantaşı Üniversitesi’nde Winter O Cup rüzgarı esti

Yılın ilk uluslararası oryantiring etkinliği Winter O Cup geçen sene olduğu gibi bu yıl da Nişantaşı Ünversitesi’nin ev sahipliğinde Oryantiring Kulübü ve Nişantaşı Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun katkıları ile gerçekleştirildi. Geleneksel olarak düzenlenen yarış beş günde on farklı etaptan oluştu. Yarış Neotech Kampüsü’nde gerçekleştirilen eğlenceli ve zorlu etap ile tamamlandı. Sabah orman etapları akşam ise şehir etapları barındıran yarışta Honkong, Danimarka, Azerbaycan, Finlandiya, İtalya, Bulgaristan, İsrail, Letonya ve Rusya'dan farklı yaşta sporcular katıldı. Beş günün ardından dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

Yayın Tarihi: 20.02.2020 - 09:25:46