Öğr. Gör. Hakan DEMİRAY Tarafından Hayata Geçirilen Örnek Projeler

1) 24 Ocak'da Elazığ’da yaşanan deprem felaketi sonrası Nişantaşı Üniversitesi BESYO Öğr. Gör. Hakan DEMİRAY tarafından Ataşehir' de bulunan ve yönetim danışmanlığını yaptığı özel bir fitness merkezinde bir yardım projesi gerçekleştirdi.

Proje kapsamında; 6000 üyenin desteği ile yardım paketlerinin hazırlanması, toplanması, gönderilmesi ve Elâzığ’da ilgililere teslim edilmesi aşamalarını yönetti.

2)  Pandemi başlangıcında spor salonlarının alması gereken tedbirler kapsamında Let' s   Club'da hijyen ve sterilizasyon Prosedürlerini hızlıca kurgulayıp uygulamaya aldı. Bu kapsamda ülkemizde spor hizmeti veren kulüp ve salonlar için CNN Türk, Kanal D, SHOW Tv ve Star'da ayrı ayrı ana haber bültenlerinde ürettiği çözümler haber oldu.

Yayın Tarihi: 18.01.2021 - 14:54:14