ETKİNLİKLER

Kış Kampı Dersi Tamamlandı

Sevgili öğrencilerimiz, Kış kampı dersi 220 öğrencinin katılımı ile başarıyla tamamlandı. Bu eğitim, üniversite müfredatımızda yer alan önemli bir ders olarak öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi görmektedir. Eğitim boyunca öğrencilerimiz, Uludağ Kayak Merkezi'nde gerçekleşen kamp programımıza katılarak, kayak üzerine uygulamalı eğitimlerini tamamladır. Aynı zamanda, kamp süresince öğrencilerimiz birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu ve kamp ortamında birlikte çalışma, dayanışma ve liderlik becerileri geliştirme şansı yakalamış oldular. Eğitim sonunda, öğrencilerimiz başarılarını göstermek için kamp boyunca edindikleri bilgi ve becerileri sergilediler. Tüm öğrencilerimiz, kamp süresince gösterdikleri üstün performans ve katılımları için belgeleri dağıtıldı. Bizler, öğrencilerimize sağladığımız bu eğitimin, kış sporlarına ilgi duyan öğrencilerimizin gelecekteki kariyerleri için önemli bir adım olacağına inanıyoruz. Kendilerine bu alanda başarılar diliyoruz.

Katılım gösteren tüm öğrencilerimize tekrar teşekkür ederiz.  Yeni dönemde de sizlere benzersiz eğitimler sunmaya devam edeceğiz. Takipte kalın!

Apply Nişantaşı