90 (212) 210 10 10

ETKİNLİKLER

Volunteering Actions (Gönüllülük Hareketi) GE

Volunteering Actions (Gönüllülük Hareketi) GE dersi kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte  Spor Organizasyonlarında Gönüllük faaliyetlerini incelemek ve deneyimlemek üzere Ataköy Atletizm Salonunda gerçekleşen etkinliklere katılım sağlanmıştır. Etkinlik sırasında Türkiye Atletizm Federasyonu İstanbul Şube Direktörü Fahriye ERKİN, Türkiye Atletizm Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyesi Mustafa AKYAVAŞ ve Gençlik ve Spor Gönüllüleri Derneği Başkanı Şenol GÜNEŞ uluslararası öğrencilerimize gönüllük ve spordaki yeri hakkında bilgilendirmede bulundular. Ayrıca öğrencilerimiz salonda düzenlenen Kadınlar U-18 Üç Adım Atlama, Erkekler U18 Uzun Atlama, Kadınar U18 60 metre, Kadınlar Sırıkla Atlama U-18 Büyükler, Erkekler U18 ve U20 60 metre branşlarında yarışmaları izlediler.

Apply Nişantaşı