Nişantaşı Oryantiring takımından gururlandıran başarı

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Kademe Oryantiring Yarışması 5-6 Mart 2022 tarihlerinde Alanya'da gerçekleşti. İki gün boyunca Cebelireis ve Gedevet Yaylalarında gerçekleşen yarışmalarda Nişantaşı üniversitesi oryantiring takımı toplam 4 madalya kazanarak Nişantaşı Üniversitesi'nin gururu oldu.

Nişantaşı üniversitesi oryantiring takımından BESYO Rekreasyon Bölümü öğrencimiz Emirhan Camuka uzun mesafe yarışında Türkiye Şampiyonu, MMF İç Mimarlık Bölümü öğrencimiz Bora Ege Sarp orta mesafe yarışında Türkiye Şampiyonu, uzun mesafe yarışında Türkiye dördüncüsü, BESYO Rekreasyon Bölümü öğrencimiz Orbay Fatih Yıldız orta mesafe yarışında Türkiye dördüncüsü, uzun mesafe yarışında Türkiye üçüncüsü, BESYO Rekreasyon Bölümü öğrencimiz Kadir Buğra Budak orta mesafe yarışında Türkiye ikincisi, uzun mesafe yarışında Türkiye sekizincisi olmayı başardı. Öğrencilerimiz 2’si altın, 1’er gümüş ve bronz madalya olmak üzere toplam 4 madalya kazanarak Nişantaşı Üniversitesi'nin gururu oldular.

Yarışmalarda Nişantaşı Üniversitesi Oryantiring takımı antrenörümüz ve Türkiye Oryantiring Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Abdullah Özdemir ile Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkan Vekili ve BESYO Müdürü Doç. Dr. Umut Başoğlu sporcu öğrencilerimizle başarılarının mutluluğunu paylaştılar.

Apply Nişantaşı